Rakennuspalvelut

Työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia ja arviokäntimme on maksuton. Toteutamme muun muassa kattoremontit ja kosteantilan saneeraukset sekä rakennamme täysin uutta. Tarjoamme myös kurottajapalveuita.

 
 
IMG_4366.jpg

Uudisrakentaminen

Korjausrakentamisen ja remontoinnin lisäksi teemme myös uudisrakentamistaPalvelemme sinua monipuolisesti, kun etsit tekijää omakotitalon, kesämökin, rivitalon, teollisuustilan tai muun uudisrakennuksen toteutukseen. Myös vanhan rakennuksen parannuksiin teemme muun muassa talojen laajennuksia ja täydentäviä rakenteita kuten autotalleja, sekä terasseja. 

 
IMG_4355.jpg

Kattoremontit

Kokonaisvaltaiset remontit avaimet käteen -periaatteella. Pyydä meidät käymään, niin teemme katon kuntoarvion, kartoituksen ja suunnitellaan yhdessä teille kattoremontti. 

 
IMG_4381.jpg

Kosteantilan saneeraukset

Toteutamme laadukkaat kosteantilan remontit asiakkaiden toiveiden mukaan. Meiltä remontit avaimet käteen -periaatteella. Suoritamme myös tiettyjä työvaiheita asiakkaan toiveen mukaan, kuten purkutyöt, tasoitetyöt, vedeneristetyöt, laatoitukset, saumaukset, saunan paneloinnit tai lauteiden uusimiset. Myös materiaalit saat tarvittaessa meidän kautta. 

 
IMG_4494.jpg

kurottajapalvelut

Kurottaja on työmaan monitoimikone. Meiltä löydät tarvitsemasi kurottajapalvelut. Kuormien purut, asennukset, kalustojen ja henkilöiden nostot.

  • trukkipiikit
  • henkilönostokori
  • kattotuolinostin
  • kauha